Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

5 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(8)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(8)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    harika portatif

    2018-11-21 17:08:23

    kaliteli malzeme ve ufak boyutlariyla az yer kaplayan bir lastik pompasi.degistirilebilen uclariyla bisiklet ,motor ve top sisirlmek mumkun.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Хорошо.

    2018-08-21 04:58:14

    Использую уже несколько месяцев. За это время ничего не поломалось. Колесо велосипеда накачивает спокойно до 50 psi.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Насос

    2018-07-02 21:10:18

    Насос намного меньше чем я думал мне не понравился таким целый день качать надо будет одно колесо

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    good

    2017-12-29 14:22:33

    je suis satisfait

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    liked

    2015-04-30 08:52:46

    I like my pump! Well packed ! My post office (Latvia) received in two weeks (Priority Direct mail)

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Liked

    2015-04-30 08:26:34

    I like my pump! Well packed ! My post office (Latvia) received in two weeks (Priority Direct mail)

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    thanx

    2014-08-06 08:20:16

    fast shipping. good product, trusted seler thanx. in slovenija in two weeks

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    allright

    2013-03-17 07:17:37

    doesnt do the highest of pressures. takes up no roon good safety feature

    Reacties
  1  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen