Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.99 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(112)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(112)
    • 5 Star(111)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-19 09:27:54

    Celular muito bonito, 25 dias para chegar, infelizmente taxado. Boa pegada, excelente tela e câmera linda.

    Reacties (8)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-21 09:38:27

    výkonný MTK procesor, bál sem se ale musím říct, že nezklamal, hry plynulé i na nejvyšší detaily a ještě by to treba zvládlo další činnosti na pozadí. Zpracování taky dobré, krásný forest green na zádech, jen ten vystouplý foťák ale to uz je bolest všech nových telefonů

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-19 16:24:09

    excelente produto, recomendo porém fui taxado em $280,00 +15,00 de entrega dos correios!

    Reacties (2)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-22 10:17:20

    Good smartphone at very good price. Fast shipping.

    Reacties (3)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-01 05:55:44

    Very fast delivery. Great business, good partner. I will gladly shop next time here. I'm satisfied. The product is wonderful! :)

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-25 00:34:12

    Imballaggio ottimo. Consegna prima del previsto. Non ancora messo in uso: appena metto in uso invio altra recensione.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-23 12:00:24

    Dnes prišiel

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-30 15:57:40

    Amazing phone, came within 20 days, no cracking, good packing with bubbled box. I am VERY satisfied

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 14  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten