Klantbeoordelingen

4.95 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(198)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(198)
    • 5 Star(188)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
  • 2020-09-04 13:37:27

    Very impressed! I haven never written a review about anything but this is the first robot hoover ever I've owned and I have previous experience with robot Hoover's as my mum owns a couple of iRobot Roomba's which are way more expensive around £500 each and I didn't have big expectations for this but it blew my mind. I am cleaner myself and I use Henry's and hoover on daily basis this is the results I got from this hoover. It has lots of options which is amazing! different settings for power and good

    Reacties (1)
  • gugu_br
    BR
    2020-10-03 11:10:10

    Melhor custo benefício! Versão chinesa funcionando no Mi Home em PT-BR e no Google Home. Não precisei mudar o idioma pra configurar. Substitui o cabo de energia por um cabo bipolar simples ( o mesmo de smart TVs.

    Reacties (2)
  • 2020-10-15 10:26:40

    It is very good product, good quality of materials and working perfect. The only bad is there's no offline option to communicate via wi-fi, between smartphone - vacuum but only ONLINE, smartphone - xiaomi - vacuum!

    Reacties
  • 2020-08-08 17:38:06

    Perfecta, funciona muy bien. Limpia aproximadamente 60m2 en 36 minutos. Pague 4 mil de aduana en Argentina. Llegó por DHL en 18 días aproximadamente.

    Reacties
  • 2019-12-05 06:49:43

    Ürün Fiyatına göre mükemmel, bataryası biraz daha fazla olabilirdi, 8.2 cm yüksekliğe kadar heryere giriyor koltuk altlarına falan, emiş gücü çok yüksek, en ufak toz tanesi bile bırakmıyor, sessiz, standart, orta ve turbo olmak üzere 4 adet çalışma ayarı var ve sırayla batarya kullanım oranları artıyor, standart modda 65 m2 alanı temizleyebiliyor (yaklaşık 2+1 toplamda 100 m2 ev) eksi yönleri ise zoned Clean özelliği yok, tek tek oda temizleme özelliği yok, kısıtlı

    Reacties (6)
  • 2019-12-03 13:38:45

    the only issues are manual in Chinese, not in English and the fact that this is only a product intended for China and I can't find replacement parts online. can't connect to Google home because mi home app needs to be set up for mainland China in order to put it to work, and because of that the device can't be seen in the Google home app.

    Reacties (4)
  • ilmigno
    IT
    2020-09-02 14:44:00

    arrivato in 4gg lavorativi. Facile utilizzo ed istruzioni anche in Italiano. Qualità dei materiali molto alta. Non ci sono spazzola e filtro di ricambio, ma basta acquistarli separatamente. Nella app viene indicato anche il tempo di vita residuo (stimato) dei consumabili. io, lo consiglio.

    Reacties
  • 2020-07-07 15:25:17

    tahminimden hızlı geldi ayın 29 unda sipariş verdim 1 inde kargolandı 7 sinde elimdeydi gelmeden evi süpürmüştük deneme amaçlı çalıştırdık süpürülmüş evden bile toz çıkarmayı başardı cihaz teşekkürler banggood teşekkürler Xiaomi gerçekten iyi bir cihaz Türkiye piyasası 3500 TL civarı ben buradan 2370 TL'ye aldı gayet iyi tavsiye ederim

    Reacties (1)
  • 2020-01-24 16:11:17

    Bugün elime ulaştı,siparişi 14'ünde vermiştim 24'ünde geldi yani 10 günde.Herhangi bir gümrük bedeli de çıkmadı,sağlam bir şekilde geldi,nakliye sigortasını iptal ettiğim için pişman olmuştum.Sonuçta 1600 liralık bir ürüne 30 liralık sigorta yaptırmamak saçma ama Youtube'daki arkadaş gerek yok yaptırmayın dediği için gereksiz ödeme olmasın diye düşündüm.Öyle de oldu neyseki.Ürün harika iş çıkardı,nereden çıktı bu kadar toz anlamadım.İki kedi olunca

    Reacties (2)
  • 2020-09-14 20:47:12

    Ótimo produto, limpa super bem, além de ser silencioso, bonito e ágil. Mesmo sendo a versão chinesa (única entregue no Brasil até o momento) não tive problemas em utiliza-lo, já que o App está em português e o robô possui um pacote de vozes em inglês. Ainda tenho que testar melhor com o mop, mas até o momento a primeira impressão foi ótima. O seguro alfandegário também funcionou e não tive demais problemas com a alfandega brasileira, no momento estou aguardando o ressarcimento.

    Reacties
Show:

    Go to page

    Go

    Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

    recommendation for you
    • US$299.99
    • US$309.99
    • US$309.99
    • US$11.99
    • US$149.00
    • US$459.99
    • US$219.99
    • US$254.99
    • US$15.43
    • US$229.00
    • US$214.99
    • US$13.99
    • US$188.99
    • US$219.99
    • US$535.99
    • US$55.99
    • US$39.99
    • US$84.99