Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.97 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(471)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(1)
    • 5 Star(1)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-13 01:24:28

    Es el mejor invento que se puede tener, cuando lo acercas al teléfono se abre completamente para sujetarlo, por fin mi teléfono no está tirado por el coche, y además puedo acceder a el de forma mucho más fácil y por si fuera poco trae carga rápida, tendría que haberlo comprado antes!! ahora mi Mi 9 está siempre a tope de carga!!!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-16 11:50:13

    Πραγματικά εξαιρετική βάση φόρτισης. Με ασύρματη φόρτιση 20 W (ακριβώς για το Xiaomi Mi9). Με μηχανισμό που ανοίγει και κλείνει αυτόματα και στηρίζει πολύ καλά το κινητό. Αλλά το βασικότερο απ' όλα ότι είναι πολύ ποιοτική κατασκευή και πολύ σταθερή. Ακόμα και όταν το αυτοκίνητο μπει

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-17 09:07:34

    I'm very satisfied with the Mi wireless 20W car charger. The futuristic automatic open/close feature works like a charm. Im able to use my phone to navigate with google maps and play my favourite music without draining the battery. The adhesive sticker base sticks firm on the dashboard. I'm not worried it will come off without my permission. The Mi wireless 20W car charger adds an extra to my driving experience I even caught myself using of the charger even if i planned a very short trip. The only

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-03 14:55:49

    I prodotti della Xiaomi come di consueto sono all'avanguardia e di ottima fattura. Questo supporto per auto in particolare è costruito in maniera egregia. Le plastiche utilizzate sono molto gradevoli al tatto. Appena collegato alla porta 12V dell'auto si illumina di un gradevole cerchio blu ed avvicinando lo smartphone il sistema di ritenuta si apre automaticamente per poi chiudersi saldamente in una frazione di secondo; contemporaneamente entra in funzione la carica wireless che essendo di 20W permette

    Reacties
  • JJH
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-15 09:10:07

    Het is een zeer nette telefoon houder met draadloos laden functie. werkt volgens de Qi standaard, max 20watt. Er zijn 2 sensoren aanwezig die de klem automatisch openen. handig!Product wordt compleet geleverd met alle toebehoren. De zending was goed verpakt, snel geleverd.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-02 05:36:47

    No tohle je pecka. Funguje perfektně. Zpracování dokonalé. Stačí se přiblížit a sama se otevře. V balení je kabel, nabíječka do autozapalovače, dokonce i držák na nalepení na sklo. Mám to na Note 10+ a vejde se i s pouzdrem. Přes pouzdro to i nabíjí

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-05-12 03:29:57

    So today I received the package, unpacked and checked it, installed a wireless charger and connected, to my surprise everything works fine and there is even a quick charge.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-20 13:48:35

    another one good product from xiaomi as always... thank you again banggood for fast delivery...

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-14 07:53:00

    Great value for my money. Quality material, quick shipping.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-12 08:07:38

    Ottimo. Oltre le aspettative. Dotato di sensore che fa aprire e chiudere gli stringenti per accogliere e mantenere il telefono in carica.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 48  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen