Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.92 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(90)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(90)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-12 22:18:11

    Work great!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-26 23:32:52

    range is far better than my previous tp-link router. looks is amazing support 10+ devices seamlessly. at first it is difficult to setup from the web interface because it is in Chinese but with app it will be quit easy.

    Reacties (2)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-07 09:18:32

    Great router!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-06 19:25:57

    Bastante bueno, mejor de lo que esperaba. Lo recomiendo totalmente. Sólo no olviden descargar la app Mi WiFi y usar como región China.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-20 10:29:31

    Router com qualidade premium Muito bom Wi-Fi 2.4 e 5G top Recomendo Só em chinês mas o Google tradutor resolve...

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-13 13:01:40

    excelente roteador! faltou apenas uma entrada USB, mas a sua performance não fica atrás dos grandes roteadores para games no mercado. vale a compra! Excelente custo x benefício.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-11 07:38:59

    produto muito bom!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-06 11:30:38

    order came right. a little freezes CN socket and operating instructions, even if it was ordered from the EU warehouse.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen