Klantbeoordelingen

4.93 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(221)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(221)
    • 5 Star(207)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
  • 2020-01-16 13:49:37

    Sikerült akciósan hozzájutni nagyjából 25 ezresért. Nem kimondottan TV-hez vettem, inkább a számítógéphez. A lényeg a minőség, nem a hangerő volt. A mélyek méretéhez képest nagyon jók. A Xiaomi-tól megszokott egyszerű formavilág, szép kidolgozás, megbízhatóság, minőség. Egy dolgot szoktak felhozni ellene: a távirányító hiánya. Valóban problémás lehet, ha kábelesen használja valaki. Az árát így is bőven megérte. A távirányító hiánya miatt viszont nem

    Reacties (1)
  • 2020-02-13 02:13:43

    zdravím vás všetkých . tovar prišiel do jedného mesiaca . zvuk môžem potvrdiť je úžasný . chyba diaľkové ovládanie 👎🏻 ovládanie cez tv je nemožné 👎🏻 či iné zariadenie 👎🏻👎🏻👎🏻 takze pokial chcem zvýšiť zvuk sa musím postaviť . ovládanie cez mobil funguje skvele ale zvuk musím nastaviť na zariadenie a potom len na telefóne znížiť zvuk .

    Reacties
  • 2019-12-02 14:38:40

    Lišta vypadá dobře,zajímavý vzhled. Zkoušeno přes bluetooth ,hudba dobrá, basy utlumené,je poznat, že je to v plastu. V TV zapojím přes optický kabel,mělo by to hrát líp. Zapínání zezadu asi nevhodné. Možná bych uvítal i USB vstup,nebo dálkový ovladač. Dá se nahradit mobilem. Jako dočasné řešení pro lepší zvuk z Tv za ty peníze super. Celkově spokojenost. Dodání bez problémů,zabaleno dobře. Doporučuji jak produkt, tak prodejce. Zakoupeno v akci.

    Reacties
  • Albert
    ES
    2020-08-25 05:49:01

    La barra es muy buena, ya es la segunda que compro y se que es muy buen producto. Otra cosa ha sido el envío, el paquete ha llegado con la caja rota y sin los precintos, adjunto fotografías. Espero que la barra esté en perfectas condidiones una vez la instale.

    Reacties
  • therob
    LT
    2019-11-30 05:09:18

    For this money is Good quality. Bass a little, but ok. Discount : https://couponsfromchina.com/2019/07/13/xiaomi-mdz-27-da-bluetooth-tv-soundbar-coupon-price-gearbest/

    Reacties
  • 2020-06-01 06:50:12

    ottimo prodotto a buon prezzo e spedizione veloce

    Reacties
  • SilvaM7
    PT
    2020-05-29 07:32:46

    coluna muito boa, muito potente e com boa qualidade de som, apenas pensei que fosse mais pequena

    Reacties
  • Bülo76
    DE
    2020-05-25 02:06:02

    Top Produkt bin begeistert Ton Qualität echt super hab auch nicht anderes erwartet von Xiaomi Produkt Absoluter Kaufempfehlung jeder zeit wieder wurde ich kaufen schneller Versand von EU Lager

    Reacties
  • 2020-04-24 06:07:33

    good overall soundbar, plenty of power, clear sound, doesn't distort even when reaching max volume, a lot of connections but missing hdmi (arc of course)

    Reacties
  • 2020-03-13 16:01:35

    manca il telecomando e la mia TV non ha l'uscita cuffia così il volume devo regolarlo con i pulsanti sulla soundbar. a volume basso l'audio è splendido alzando il volume distorce parecchio

    Reacties
Show:

    Go to page

    Go

    Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

    recommendation for you
    • US$84.99
    • US$79.99
    • US$92.99
    • US$39.99
    • US$107.12
    • US$38.99
    • US$20.58
    • US$39.99
    • US$79.99
    • US$35.99
    • US$12.34
    • US$49.99
    • US$16.95
    • US$12.34
    • US$41.19
    • US$35.99
    • US$22.99
    • US$109.99