Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.97 van5
Schrijf een beoordeling

Topimpressies

  • good tablet(35)
  • fast delivery(15)
  • fast shipping(11)
  • great tablet(8)
  • good price(6)
  • good quality(6)
  • low quality(1)
  • Alle beoordelingen(360)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(360)
    • 5 Star(349)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-25 05:25:27

    Google Play Store ready. Global Version with LTE, preloaded with Android 8.1. Xiaomi has succeeded in creating a surprisingly good tablet with a strong price to performance ratio. The Mi Pad 4 is a budget tablet that impressed us during testing despite only having mid-range hardware.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-05 01:06:00

    Ho Acquistato Xiaomi Mi Pad 4 4G + 64G LTE Global ROM 2 mesi fa, funziona davvero bene, ottimo per i giochi. ottimo rapporto qualità-prezzo.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-05 08:58:14

    dodanie trvalo takmer 6 tyzdnov, ocakavana kvalita, zatial mi nefunguje sim telekom karta, ale budem to riesit s inym operatorom

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-09 18:17:23

    Es ist zwar keine echte globale Rom, sondern eine Shoprom mit offenen bootloader. Playstore usw ist vorhanden und läuft. Nutze es als Tablet zum fliegen dieverser Drohnen und läuft gut mit der dji go4 app. Mehr wollte ich nicht.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-20 01:15:26

    tablet eccezionale, veloce e reattivo

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-11 14:32:27

    Super ! Original Mi Pad 4 with global language ! good !

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-28 17:28:18

    Bought Xiaomi Mi Pad 4 4G+64G LTE Global ROM 2 months ago, performs really well, good for mobile gaming. not to mention also with good price.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-20 11:05:40

    Very good

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 45  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen