Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.93 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(68)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(68)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-24 02:38:47

    Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Cihaz mıkemmel. hiç düşünmeden alın. Vergiyle onla bunla uğraştırmayan Banggood'a teşekkürler.

    Reacties (2)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-19 02:22:37

    Son sürüm yüklü şekilde yeni kutusunda geldi. Gelmesi toplam 14 gün sürdü. Ürün iyi ancak bazı geksiklikerin iderilmesi lazım öncelikle netflix lisansı mutlaka alınmalı ve google play yükelenebilmeli

    Reacties (5)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-19 02:16:05

    ürünü 06.11.2019 da sipariş ettim 18.11.2019 tarihinde yurtiçi kargo ile çok hızlı bir şekilde elime sorunsuz şekilde ulaştı vergi kargo dahil seçeneği ile ödeme yaptığım için hiçbir ek ödeme çıkmadı çok araştırma yapıp aldım beklediğimden daha iyi çıktı görüntü kalitesi gerçekten güzel şuan için gayet memnunum zamanla kullandıkça daha detaylı bilgi sahibi olabilirim.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-13 06:14:19

    Проектор пришел довольно быстро, чуть меньше месяца. Доставка СДЭК - отлично отработали. Китайская версия и вилка питания, все как в описании. Проектор хорош, будем дальше тестировать. Продавцу огромное спасибо, и респект. Рекомендую.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-02 23:43:01

    Small, moveable and giving you everything even though it's 1080p. I have been using it on my wall and it's enough for my family to have a cinematic entertainment.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-22 02:10:37

    hızlı filan değil ürün cok güzel ama teslimat 2 ay da geldi ona göre sipariş verin ,

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-18 16:42:35

    比我想象中要块很多,我以为要月底才收到没想到2个星期就到了。H2好就不说了 。谢谢卖家

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-27 06:21:43

    Simple word, perfect!! I’m using it with appletv 4. Crispp pictures. Even acceptable visible open curtains with bright day light.... Thanks...

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen