Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.92 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(12)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(12)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-03 23:14:18

    A ferramenta que faltava em minha bancada , chegou muito rápido, excelente produto. Trabalho com manutenção em placas de celulares, estou muito feliz com a aquisição. Obrigado Banggood

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-28 08:49:37

    Prawdopodobnie najlepsze urządzenie tego typu w tym przedziale cenowym. Gdyby zdjęcia miały robione kamerką miały nieco większą rozdzielczość nawet nie myślałbym o zakupie innego modelu w przyszłości. Kamerkę wykorzystuję głównie do lokalizowania uszkodzonych elementów elektronicznych (dla małych elementów SMD lepsza rozdzielczość byłaby nieoceniona). Towar (mimo obecnej sytuacji na świecie) dotarł z magazynu CZ w przeciągu 10. Bardzo fajnym gadżet stanowi solidnie wykonane

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-03 16:45:09

    Produto de ótimo custo x beneficio. Recomendo a todos na Banggood. Produto de ótimo custo x beneficio. Recomendo a todos na Banggood. Produto de ótimo custo x beneficio. Recomendo a todos na Banggood. Produto de ótimo custo x beneficio. Recomendo a todos na Banggood. Produto de ótimo custo x beneficio. Recomendo a todos na Banggood. Produto de ótimo custo x beneficio. Recomendo a todos na Banggood. Produto de ótimo custo x beneficio. Recomendo a todos na Banggood. Produto de ótimo custo x

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-30 09:45:09

    Lieferumfang stimmt es überein mit der Beschreibung, SD Karte war nicht in Karteleser, sondern befindet sich bereits in SD Slot, Thermische Imaging arbeitet.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-14 01:58:10

    the temperature seems a bit off compared to the laser type doesn't seem to have any calibration mode to reset it.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-06 00:44:12

    Received thank you. but too late please improve.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-17 20:02:34

    barangnya sampai hari ini belum saya terima ???

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-01 07:32:10

    Prijs / kwaliteit verhouding is goed Scherm kwaliteit is voldoende ook gezien de prijs Alg een handige thermografie meter. Voor prive gebruik ter controle van oa vloerverwarming en isolatie verliezen.

    Reacties
  1 2  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen