Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.95 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(1156)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(1156)
    • 5 Star(1098)
    • 4 Star(55)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-08 07:18:43

    Good product

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-10 19:18:25

    Produto muito bom, comprei para o meu pai, a entrega foi rápida, chegou no norte de Minas Gerais em 20 dias

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-10 07:12:18

    Доставка зайняла 25 днів. Ліхтарик повністю відповідає своїй ціні. Докладніше про нього розказав відео . Запрошую всіх охочих до перенляду.....

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-09 02:33:22

    لا يوجد بطاريه مع الطلب

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-21 12:50:29

    Very interesting product. I bought on the sale of the Banggood store. I highly recommend it to everyone.

    Reacties (4)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-11 08:14:16

    Satisfied.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-12 05:07:17

    ottima pila arrivata in maniera super veloce e ben confezionata. 1600 lumen sono veramente tanti ma davvero un bel prodotto +++++++++++++

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-11 05:12:59

    26 gün sipariş 16 günde Ankara ürün kalitesi iyi almym metal Türkiyeden alacaklar pil dahil olanı alın Türkiye de pil ürün fiyatı nerdeyse ürün güzel almaya değer boyutu orta

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 145  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen