Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.79 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(38)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-03 10:23:13

    the cover is very big, bigger than my grill the problem is that on bottem the rope cant tighten enough, so, i had to out stones on cover

    Reacties
  • Kir
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-07-22 15:07:15

    отличный чехол - огромный, качественный, плотный. Ткань - серебрянка Снизу есть веревка - затяжка.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-25 11:57:33

    tessu faible

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-07-30 12:28:31

    very good

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-02 14:15:16

    tout est parfait merci!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-20 08:05:21

    dobra kvalita a cena....funkne

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-18 09:19:19

    Good cover. A little large for my bbq, but does the job.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Erg dun materiaal maar wel degelijke kwaliteit

    2015-07-02 11:23:55

    Materiaal is zelfde als een zeer dunne regenoveral. Komt verpakt in een zakje met ritssluiting van hetzelfde materiaal. Aan de onderkant een trekkoord om hem in positie te houden. Omdat het zo dun is, ben ik bang dat het op termijn op de hoeken van de plateaus aan de zijkant zal gaan scheuren maar tijd zal dit leren. ziet er verder wel erg degelijk uit.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    BBQ cover

    2018-08-03 06:37:13

    ...this cover fits perfect and protects the BBQ from all weathers......at this moment, very pleased......will have to wait and see how long it lasts before the sun attacks it.....but in saying that, the price reflects - happy

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Great price, fine product, highly recommend

    2015-08-02 16:55:33

    This cover was much like the one we had which had split and cracked open - but it was a little bigger and thinner/more flexible. It fit great and will hopefully last a little longer than the last one.

    Reacties
  1 2 3 4  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen