Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.94 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(18)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(3)
    • 5 Star(3)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-23 19:20:41

    El reloj se ve muy bien, un poco más grande de lo que me había imaginado, el extensible de metal tipo entramado se siente suave.cómodo, el tipo de chapado da la apariencia de ser de oro real, bonito acabado, de calidad.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-11 08:11:37

    Ottimo oggetto. Bello, Conforme a descrizione. Ottimo designer. Orologio di ottima maniffattura. Resistente e Manifattura robusta. Lo consiglio. Grazie. Farò con voi altri acquisti visto il buon oggetto ricevuto😊😊😊

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-05 12:53:39

    Sehr schöne und elegante Uhr. Das feingliedrige Armband schmeichelt der Haut und ist meinem Empfinden nach angenehmer zu tragen als die grober gliedrige Stahl Armbänder.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-23 20:56:52

    This is a beautiful wrist watch & a pleasure to own. One thing that could be done though is to supply a longer strap as some of us have larger wrists & this watch is fitted with a strap that is TOO short. Suggest 20mm extra length would be ideal.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-13 06:35:52

    really pleased, they exceed all my expectations..black for normal daily use, gold for dressy occasions.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-05 10:37:03

    Sehr elegante Uhr, die ich häufig trage und bis jetzt zur vollsten Zufriedenheit funktioniert.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-06 08:15:47

    2 to 2000 I Really Like This Watch Looks Smart And The Price Is Excellent You Could Have a Collection Of Watches To Change Everyday

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-07 05:50:45

    Супер!Едно мъжко бижу.Благодаря!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-26 17:39:19

    nice things

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-01 00:33:21

    Classy look. Clean lines.

    Reacties
  1 2  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen