Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.85 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(159)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(159)
    • 5 Star(141)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-03-15 08:26:45

    Great product overall, love the functional doors and opening bonnet/hood. The battery supplied is 7.4v lithium ion which provides plenty of punch and run time to the 6wd drive train. Run time is approx 10-15 minutes and charge time is roughly 50 minutes via USB charger. Product is supplied in a neatly packaged box and has everything you need included. I like the working front headlights, working driveshafts, metal components, and the scale realism carried with the look of this truck. Great for new

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    WPL B36 URAL

    2019-03-12 12:05:46

    пришла машина в полном соответствии с описанием. Всё работает,советую сразу сделать полную переборку машины. С уверенностью могу рекомендовать этот сайт.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-05 14:52:40

    Works fine, looks nice, fun to play. I broke already that axle. It's weak plastic unfortunately, I'm sad :) but I ordered some metal parts already. so it will be come all right in a month :D

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-04 13:39:25

    bacana... forte, recomendo a compra!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-03 10:59:42

    caminhão militar muito top, muito forte, excelente acabamento, recomendo a compra!

    Reacties
  • Le
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-03 10:53:13

    nosssaaaaa, muito locooooo, caro .... mas muito bonito, muito forte!!!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-27 13:44:48

    Auto jsem dneska dostal. A chystám se sním jezdit venku, aby to zvládlo, bude muset být hodně upraveno doplňkoví-my díly. Pohledově je auto velice hezké. Ta to tleskám a chválím. Chválím také, že auto po vybalení je schopno po nabití baterky hned jízdy. Krom dvou tužkových baterek a šroubováčku na povolení šroubku krytky do ovladače, nic není dalšího potřeba. Ovládání JE proporcionální, a citlivé :) Rejd je asi modelovej a jezdit se sním dá, ale mohl by být

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-20 03:08:08

    модель очень красиво смотрится,но есть два минуса ,1 карданы прокручиваются, 2 слабый мотор но в целом если это исправить то все нормально.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen