Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.73 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(15)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(9)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-18 06:31:53

    the best case I have used for redmi noti 8. very good-looking, excellent quality, vfm. totally protects the phone, a rare case! unfortunatelly, bangood sent me wrong color, but they refunded me. nice service! I totally recommend this item!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-02 12:05:22

    snelle levering goed hoesje past perfect en degelijke kwaliteit. xiaomi producten goede kwaliteit.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-24 13:04:49

    Хороший чехол, удобный, прочный

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-18 13:44:55

    A good case in general but it has a huge issue with it blocking wifi for some reason. I have never seen anything like that with any other case. I switched it with the stock case and the signal came back up immediately and never had that problem again.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-11 07:05:23

    super obal skvělý přesah na displeji a taky super tloušťka na zadní straně srovnána plocha s vystouplými čočkami.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-08 10:46:54

    llegó en el tiempo estimado, el diseño y modelo son los correctos, la calidad no es increíble, sin embargo, creo que está acorde al precio.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-08-07 16:19:56

    beğendim

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-07-13 08:17:06

    excellent i just loved it...

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-07-13 07:06:46

    it's trendy and unique

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-22 20:06:50

    super

    Reacties
  1 2  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen