Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

5 van5
Schrijf een beoordeling

Topimpressies

  • good quality(6)
  • Alle beoordelingen(36)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(94)
    • 5 Star(89)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-24 02:26:12

    Perfect ! Suits perfectly on my 125 XL after some modifications. It looks great ... but the color does not match with the one I ordered ...

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Vintage seat

    2018-10-13 10:58:03

    De buddy Seat ziet er super netjes uit !! Voor het aankoop bedrag, echt een aanrader Echt top ! Er zitten bevestigings beugels bij Snel en netjes ontvangen ! De verpakking is echter minimaal !

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-27 04:56:25

    Parfait ! Merci beaucoup pour votre rapidité d'envois 😊👌👍

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    good design

    2018-08-22 23:04:53

    fit my motorcycle but weak for rain

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-05-31 16:59:22

    性能に関係ないがタッカーの打ち方が雑見えない部分の縫い目が適当過ぎる

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-05-02 21:20:34

    the seat is very good for short rides but due to his lack of softness he is not good for long rides

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-27 09:55:16

    bien reçu la selle mais il manque les 3 pattes de fixations présentent sur les photos de la description.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-19 06:51:20

    This seat looks very nice with decent quality at a good price. It should work well with my vintage scrambler build.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-07-22 04:58:20

    First class Seller, excellent item. Thanks From Sweden

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-10 05:30:53

    Product looks good, so far satisfied.

    Reacties
  1 2 3 4  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen