Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.9 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(20)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(42)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-13 23:20:59

    buen producto relación calidad-precio se mira bien hecho en los componentes y la base es de aluminio de buen grosor para disipador, falta probarlo aún, pero hasta el momento tiene buena pinta

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-22 19:23:32

    Bem construído! Falta testar pra ver se funciona

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-17 03:00:23

    aldığım ürünlerde bir sorun yaşamadım banggood ailesine teşekkür ederim güzel bir kasa ve uyumlu hoparlör kullandığınızda çok güzel randıman alırsınız kısk seste bile arka fondaki sesleri rahat duyarsınız bu güne kadar 200 watt lık olan anfilerden 4 çift 600 watt lık olanlardan ise 2 çft aldım pasif kabinlerimi aktive çevirdim ve çok rahat ettim

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-04 09:45:02

    Très bon amplificateur de caisson de basse petit et suffisamment puissant pour une utilisation domestique. Le réglage de la fréquence de coupure est très pratique pour le coupler aux enceintes. Excellent rapport qualité prix, je recommande ce produit. It is a very good subwoofer amplifier and powerful enough for home use. Setting the cutoff frequency is very convenient for pairing to the speakers. Excellent value for money, I recommend this product.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-15 08:29:04

    ürünlerde ses kalitesi çok yüksek randımanlı tek sorun ses kısıkken dip sesi duyuluyor yüksek seste duyulmuyor

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-11 05:28:37

    sorry so late to let you know. but I have difficulty to figure out how to do the connection. if could help me out will appreciate. thks

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-21 07:22:26

    thank you I got my order. Thank you for your efforts to resolve the delay caused by the delay.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-13 17:35:29

    otimo amplificador, acabamento perfeito.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-05-09 15:42:12

    OK nog niet getest maar ziet er goed uit

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-29 13:32:56

    very,vert good

    Reacties
  1 2  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen