Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.97 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(104)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(104)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-13 15:07:44

    great lights, powerful beam lights up entire workspace, bought two and should have ordered four more.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Led

    2019-03-18 11:33:32

    High quality! nice one ☝️

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-02-24 07:59:19

    hi I have received my product that I purchased from the Bang good website and it is good and wonderful thank you

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Excelenta pentru pretul ei!

    2019-01-23 10:05:17

    Este exact de ceea ce aveam nevoie - simply perfect! Calitatea constructiei - excelenta! Este foarte practica! Recomand cu cea mai mare caldura!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    perfect

    2018-11-04 05:06:55

    very useful with my homemade PCB holder and my USB microscope. I bought two

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    luminária

    2019-01-31 17:15:23

    o produto foi entregue dentro do prazo de um produto importado, a demora maior foi na alfândega em Curitiba, produto de ótima qualidade e ótimo acabamento. super indico!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-11 01:27:15

    Functional item.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-17 09:02:40

    Excelente pra ler à noite com a luz do quarto apagada. Dá pra ver bem o que quer, contudo com a luz menos cansativa do que a de uma lâmpada... É tipo aquelas luzes de ônibus. Gostei.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 14  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten