Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.94 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(337)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(337)
    • 5 Star(317)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-10 13:49:04

    A wonderful phone, which makes an impression and is just awesome! Really recommended for people who travels a lot, and the camera(s) are just awesome! AAA++, 5 of 5

    Reacties (7)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-08 06:31:40

    あくまでも今まで使っていたAndroid6スマホとの比較ですが、処理スピードは文句なしに速い。このスピードに慣れたら昔のスマホには戻れません。カメラは絶品、背景ボカシも綺麗に撮れます。アプリがほとんど入っていないのもいいです。特に期待したバッテリーの持ちには驚き。フル充電して1時間ほど待機状態で置いていてもバッテリー表示は100%のまま。半日使って

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-27 07:13:06

    ótimo aparelho , câmeras muito boas bateria dura o dia inteiro , um pouco pesado , mais na média o peso . Super recomendo !!!

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-09 14:56:38

    perfeito apesar de ter tributado o celular veio perfeito lindo

    Reacties (4)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-29 18:18:24

    O UMIDIGI Power 3 Global, veio conforme o anuncio. Produto excelente de qualidade realmente 5 estrelas. Preço custo beneficio em comparação a outros. Realmente Top pra mim. rsrs. Recomendo a compra do produto UMIDIGI Power 3 Global.

    Reacties (3)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-27 14:52:34

    thank you very banggood the product was received too fast

    Reacties (5)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-14 02:06:43

    very fast device. the photo quality is very good. you can put 2sim and 1 micro SD card. for me is the best choice

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-08 13:21:38

    Me encanta

    Reacties (1)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 43  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen