Klantbeoordelingen

4.97 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(227)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(227)
    • 5 Star(220)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
  • kcm123
    BR
    2020-01-13 13:54:00

    Demorou um pouco, mais do que o site havia estipulado, porém confesso que a demora não se atribui a banggood e sim aos correios do Brasil..no geral, estou muito satisfeito.

    Reacties (5)
  • 2020-02-18 09:50:20

    Ok

    Reacties
  • tss07
    BR
    2019-05-05 08:18:11

    celular excelente. chegou super rápido. tem câmeras boas. tem um ótimo espaço interno. processa muito rápido as informações. comprem vale a pema

    Reacties (9)
  • danglan
    PL
    2019-03-27 12:08:16

    I am very happy with the purchase. The phone makes a very good impression. It is made very carefully. Very fast shipping, in two weeks I can enjoy a good phone at a very good price. thank you banggood

    Reacties (5)
  • 2019-05-08 05:39:06

    Ezért az árért szerintem jó vétel. A hátlap műanyag, de azért jó minőségű a telefon. Az akku súlya érezhető (kicsit nehéz a telefon), az üzemidő annyira nem kiemelkedő. Talán még optimalizálnak majd valamit... A kijelző szép, a hangja is jó. A telefon gyors, nem akad. A bekapcsológombot rakhatták volna máshova, mert könnyű véletlenül megnyomni. Remélhetőleg frissítések lesznek rá, mert most januári a biztonsági szint. Amit azért alap droidnál nem lenne olyan

    Reacties
  • datlrh6
    BR
    2019-09-24 13:33:39

    produto excelente e muito bonito.

    Reacties (1)
  • 2019-08-02 11:39:26

    obrigado pela venda tá bonito, sempre confiei na banggoo,

    Reacties (1)
  • 2019-07-18 13:29:57

    excelente dispositivo . foi além do que esperava pelo valor. ótimo smartphone

    Reacties (3)
  • 2019-09-16 13:25:19

    Bardzo szybka realizacja zamówienia.Przesylka dotarła w tydzień. Polecam sprzedawcę i serwis Banggood

    Reacties
  • bedes
    CM
    2019-05-21 08:46:27

    thank banggood for my phone I am very happy and pleased with it umidigi f1 is the best

    Reacties
Show:

    Go to page

    Go

    Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

    recommendation for you
    • US$156.99
    • US$179.99
    • US$159.00
    • US$89.99
    • US$169.00
    • US$209.00
    • US$58.99
    • US$229.00
    • US$109.99
    • US$199.99
    • US$149.99
    • US$109.99
    • US$629.00
    • US$149.00
    • US$219.00
    • US$679.00
    • US$154.00
    • US$624.00