Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.83 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(84)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(84)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-03 01:20:40

    精密機器なので配達時の梱包が不安でしたが写真の通り安全、丁寧なものでした。 もちろん、起動も問題なく現在のところ問題なく使えています。コンセントが日本用のアダプター付の物でかなり嵩張るので気になるところはそこだけでした。

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-07 08:09:01

    Fonctionne bien. 100% conforme à la description. La batterie tient plutôt bien, l’écran tactile est très réactif ( pas essayer le stylet ). Le n4100 se débrouille très bien pour un usage bureautique +. Rapport qualité prix excellent et Banggood toujours au top niveau livraison. 👍

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-26 16:31:11

    otimo produto

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-30 17:27:45

    buon PC, in foto lo schermo sembra più grande di quello che realmente è, ed appare diverso. Per il resto tutto nella norma.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-12 03:10:44

    国内ではF5は販売されていなかったので、Baoggoodで購入できて嬉しい。商品は最高に良いです。 商品の発送前にTeclast社にて、初期動作確認をして「検品」のスタンプを押し私の手元に届きました。 大変信頼できる商品作りです。購入してよかった。

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-15 05:37:51

    El pedido me llegó y no funcionaba, y en servicio postventa no me han hecho caso aún, no se si lo repararán o no. Aún esperando respuesta 17 días después de la llegada del pedido

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-15 14:02:59

    llego con el envío desde España en 2 días solo, muy buena compra funciona muy bien y es muy cómodo.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-17 04:15:27

    Very fast, light as a feather, I love it!

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen