Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.94 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(81)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(81)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-03 01:26:02

    fast shipping. printer works good right after assembly. cons i have are no filament cutter, no boot on the hotend, fan on the board and should have higher amp powersupply. other than that, wokrs good

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-29 05:25:03

    Hızlı Kargo Sağlam Teslimat. İlk Baskılar Gayet Güzel Görünüyor Tevo Harika :)

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-11 02:19:00

    tavo tarantula fiyat bakımından güzel ürün

    Reacties (2)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-09 06:53:55

    ürün gayet güzel paketlenmiş türkiyede 263,70 vergisi çıktı, gelen kargocuya ödemek durumunda kaldı 1 ay gibi bir sürede teslim edildi

    Reacties (2)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-11 16:07:25

    chegou muito rápido recomendo aos amigos. quero produzir muito 3d. Muito bem embalada Gostei muito agora estou ansioso para montar.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-04 02:06:07

    30 günde bana ulaştı. Aslında gümrüğe takıldı, kendiniz almaya gelmelisiniz dendi.Mail attım işleme aldılar. Ancak ben gidip gümrükten kendim aldım. Türkiye için %20 vergi çıkıyor. Buna ek olarak ta 8,7TL damga ve sunum ücreti var. Ben gümrük sigortalı almıştım. İade çin başvurumu yapacağım. Bilgilendiririm. Ürünü henüz kurmadım. Ender 3 Pro yerine bunu tercih ettim. Ürün için tekrardan değerlendirme yazmayı planlıyorum. Teşekkürler

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-19 05:02:13

    Has not been yet assembled however by looking at the parts I am amazed with the quality. Will try and post later photos once assembled and printed! Delivery to UK took 5 days before expected delivery date.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-09 23:52:51

    Долгая доставка. Заказал с БангГуда, отправили с АлиЕкспреса. Качество хорошое, ничего не пострадпло. Покупкой доволен.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten