Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

5 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(14)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(185)
    • 5 Star(174)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-08 15:58:23

    super product, werkt goed, meerdere stukken vlees op de bbq en temperatuur van de bbq in de gaten houden..... zeer aanbevolen.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-05-16 14:57:02

    Seems to be fulfilling the specifications. Not sure about temp calibration - maybe showing a degree higher than real. The app definitely has some improvement opportunities.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-05 20:19:02

    WOW this a fantastic bit of kit, I love it I can cook six pieces of different types of meat at same time and know exactly how each one is cooking or have skewers in different places in a chicken and know when all are at temperature. Happy

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-30 11:40:33

    Otimo probuto, funcional...robusto...ponto negativo apenas para o app bbq cloud que trava quando o taimer toca

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-07-19 15:07:13

    in comparison to my high end thermometer.it is the temperature is a bit more unstable. but all in all it is a good buy

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-13 02:59:05

    всё отлично работает.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-05 04:42:59

    I have not used it yet, but it looks great. Thanks.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-10 09:26:41

    works fine!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-19 07:56:29

    tout est parfait merci

    Reacties
  • m
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-20 11:49:36

    as advertise

    Reacties
  1 2  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen