Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.9 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(30)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-22 08:07:46

    Tamaño ideal. Muy bonita y decorativa para moto.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-19 14:10:17

    Good

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-18 08:42:17

    It is very nice

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Decalque Caveira Notociclista

    2017-11-16 10:46:17

    Finalmente recebi meu produto, adorei, muito bonito, alta qualidade e acabamento da imagem, vai ficar show na minha moto, tenho certeza de que será um sucesso, todos irão adorar também como eu adorei !!!!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Skull csontváz fej matrica

    2016-12-14 09:44:36

    Jó minőségű,leírtaknak megfelelő,jó grafika,Motorra levegőszűrő házra,sárvédőre...,kocsira stb. felragasztás és kész,nem kell festés száradásra várni,szuper termék.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Cool Style Skeleton Head Decal Car Sticker

    2015-11-24 17:26:21

    je ne l'ai pas encore recu mais a premiere vu cela est tres bien et jolie qui fera bien je pense une fois poser je recommande vivement banggood et aussi pour le prix++++++ merci

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    ist OK.

    2017-10-10 10:55:39

    Der Aufkleber ist wie in der Beschreibung beschrieben, habe ihn mir allerdings etwas größer vorgestellt.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    fraîche tête de squelette de style autocollant de...

    2015-12-04 11:19:50

    I have not yet but I trust has banggood was first seen beautiful product skull ... thank you ++++ I recommend super banggood

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    worths every cent of your money

    2015-07-19 14:01:34

    bought one. im about to put it on my bike.perfect resolution well packed and looks well made.im thinking of buying a second one.approved!

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    awesome

    2015-03-31 19:43:43

    I love it what awesome sticker for my computer and it looks awesome thank you

    Reacties (3)
  1 2 3  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen