Klantbeoordelingen

5 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(18)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(18)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
  • HSYALT
    TR
    2019-10-03 05:39:28

    ok

    Reacties
  • 2018-08-25 18:42:39

    Bu ürün geçen süre içinde bana teslim edilmedilütfen konu hakkında beni bilgilendirebilirmisiniz

    Reacties
  • Patric
    FR
    2020-04-14 07:35:14

    Très bien

    Reacties
  • 2020-01-29 07:14:15

    teşekkürler

    Reacties
  • 2019-10-16 05:31:45

    👍🏻

    Reacties
  • 2019-03-25 08:03:17

    Verifiquei e o endereço esta correto ,e tinha a gente em casa aguardando o pedido,como faço pra saber onde está minha encomenda aguardada a mais de 2 meses???

    Reacties
  • leykin
    IL
    2016-03-02 10:58:10

    Продукт пришёл вовремя, соответствует описанию , цена демократичная, качество хорошее, рекомендую к покупке у этого продавца. Спасибо!

    Reacties
  • 2015-03-31 12:38:38

    incleiblemente solo ha tardado una semana desde que lo pedi. buen producto, encaja a la perfeccion, ademas de que se nota buena calidad

    Reacties
  • 2019-01-07 13:55:10

    Bu ürün geçen süre içinde bana teslim edilmedilütfen konu hakkında beni bilgilendirebilirmisiniz

    Reacties
  • 2015-01-23 21:01:50

    Je cherchais ses charnières partout, mais elles restaient introuvable sur ma petite perdue... Merci banggood !

    Reacties
Show:

    Go to page

    Go

    Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$23.71
    • US$3.99
    • US$8.99
    • US$6.29
    • US$3.99
    • US$11.99
    • US$4.99
    • US$31.99
    • US$18.99
    • US$14.99
    • US$12.09
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$5.24
    • US$3.99
    • US$11.99
    • US$2.99