Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.86 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(88)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(88)
    • 5 Star(78)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-16 11:04:55

    durable and strong, has been holding up for daily use. can't beat the price, it's nice

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-12 13:54:38

    inexpensive waterproof box for every day carry. I submerged it for ten minutes and it did not leak. A good size for larger pockets.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-02-21 15:21:21

    Muy buen producto, tardo un poco mas de lo esperado en llegar pero todo muy bien, es pequeño pero cumple con lo que ofrece cabalmente...

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-23 00:06:56

    У меня один вопрос. Зачем я это заказал. Дошло быстро, упаковоно просто ( смысл хорошо упаковывать упаковку? :)). Внутри паролончик и наклейка.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-26 07:06:20

    Pratico, funzionale. 12 giorni di consegna con Priority Air Mail. Practical, functional. 12 days delivery with Priority Air Mail.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-02 15:12:23

    product as described. a little overpriced

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-18 15:15:36

    A tad smaller than I had anticipated, but that's not important. Looks like you could leave this thing out in nature for quite a while.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-10 07:39:26

    cute smaller than looks in picture

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen