Verzenden naar United Kingdom , USD
Kies een categorie

Klantbeoordelingen

4.94 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(34)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(34)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-02-11 07:23:16

    Ezzel a bővítő kártyával sikeresen megnöveltem USB 3.0 portjaim számát. Windows 10 op. rendszert használok. Semmilyen külön drivert nem kellett alkalmaznom, azonnal üzemképes volt. (Már csak beépített állapotban tudtam fotózni.)

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-01-29 20:46:17

    Un buon prodotto per espandere a 3.0 le porte usb del computer con un incremento notevole nella velocità di trasferimento dati,molto soddisfacente.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Buen dispositivo

    2018-12-26 13:06:10

    De momento bien sin problema, todo correcto

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    расширитель USB

    2018-09-30 11:38:26

    Получил быстро. Драйвер с диска стал без проблем. Железо в компьютере определилось только после второй перезагрузки. Работает нормально.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Work as expected

    2019-01-07 05:47:48

    Got 4 new USB 3.0 for an old PC

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    This is an excellent product, I have already tried it, it works perfectly, very precise. I like all the products that I buy here. excellent quality. thank you

    2018-11-10 14:23:35

    This is an excellent product, I have already tried it, it works perfectly, very precise. I like all the products that I buy here. excellent quality. thank you

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-23 14:53:07

    Ricevuto Grazie Ottimo

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-15 07:20:18

    Ottimo prodotto e Spedizione veloce. Complimenti!!

    Reacties
  1 2 3 4 5  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten