Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.96 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(310)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(310)
    • 5 Star(299)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-27 10:04:04

    Nagyon szuper, kellemes fogású áru. Viszonylag gyorsan töltődik, kis helyen elfér. Nagyon megérte az árát :)

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-11 11:04:47

    ZMI QB810 is a small power bank with fast charging support. It has 6090mAh at 5.1V. I can charge my 3000mAh phone battery 2 times. You can charge also low curent devices throught it.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-28 07:20:52

    Sembra un ottimo prodotto! D'altronde garantisce xiaomi. Anche l'imballaggio era ottimo. Fornito di cavetto. Molto curati i dettagli.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-21 07:31:56

    excelente produto com boa relação qualidade/preço. design bonito e prático.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-20 01:18:43

    bello elegante e funziona bene

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-08 23:31:31

    Nagyon meg vagyok elégedve. Kicsi de erős. Előnyök: kicsi,könnyű Gyortöltés feltötéskor és készüléktöltéskor is Hátrányok: na azt még nem találtam a színe nem tetszik de az az én hibám mert nem figyeltem rendeléskor

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-30 09:04:22

    Ótima qualidade de construção e peso confortável.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-15 10:36:17

    Really good power bank... Fast charge. Smaller than my xiaomi mi 9t... A must have gadget in nowadays 👌👌

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 39  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen