Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.94 van5
Schrijf een beoordeling

Topimpressies

  • good product(25)
  • good quality(7)
  • good sound(4)
  • bad product(1)
  • low sound(1)
  • Alle beoordelingen(184)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(19)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-16 13:49:37

    Sikerült akciósan hozzájutni nagyjából 25 ezresért. Nem kimondottan TV-hez vettem, inkább a számítógéphez. A lényeg a minőség, nem a hangerő volt. A mélyek méretéhez képest nagyon jók. A Xiaomi-tól megszokott egyszerű formavilág, szép kidolgozás, megbízhatóság, minőség. Egy dolgot szoktak felhozni ellene: a távirányító hiánya. Valóban problémás lehet, ha kábelesen használja valaki. Az árát így is bőven megérte. A távirányító hiánya miatt viszont nem

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-02 14:38:40

    Lišta vypadá dobře,zajímavý vzhled. Zkoušeno přes bluetooth ,hudba dobrá, basy utlumené,je poznat, že je to v plastu. V TV zapojím přes optický kabel,mělo by to hrát líp. Zapínání zezadu asi nevhodné. Možná bych uvítal i USB vstup,nebo dálkový ovladač. Dá se nahradit mobilem. Jako dočasné řešení pro lepší zvuk z Tv za ty peníze super. Celkově spokojenost. Dodání bez problémů,zabaleno dobře. Doporučuji jak produkt, tak prodejce. Zakoupeno v akci.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-13 02:13:43

    zdravím vás všetkých . tovar prišiel do jedného mesiaca . zvuk môžem potvrdiť je úžasný . chyba diaľkové ovládanie 👎🏻 ovládanie cez tv je nemožné 👎🏻 či iné zariadenie 👎🏻👎🏻👎🏻 takze pokial chcem zvýšiť zvuk sa musím postaviť . ovládanie cez mobil funguje skvele ale zvuk musím nastaviť na zariadenie a potom len na telefóne znížiť zvuk .

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-14 06:04:08

    Recebi o produto, novo, lacrado. Ótimo produto! E tive que pagar taxa de importação para o Brasil no valor de R$254. O produto barato da Xiaomi ficou caro com o imposto cobrado.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-30 05:09:18

    For this money is Good quality. Bass a little, but ok. Discount : https://couponsfromchina.com/2019/07/13/xiaomi-mdz-27-da-bluetooth-tv-soundbar-coupon-price-gearbest/

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-11 05:36:45

    ok

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-05-29 07:32:46

    coluna muito boa, muito potente e com boa qualidade de som, apenas pensei que fosse mais pequena

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-05-25 02:06:02

    Top Produkt bin begeistert Ton Qualität echt super hab auch nicht anderes erwartet von Xiaomi Produkt Absoluter Kaufempfehlung jeder zeit wieder wurde ich kaufen schneller Versand von EU Lager

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-24 06:07:33

    good overall soundbar, plenty of power, clear sound, doesn't distort even when reaching max volume, a lot of connections but missing hdmi (arc of course)

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-13 16:01:35

    manca il telecomando e la mia TV non ha l'uscita cuffia così il volume devo regolarlo con i pulsanti sulla soundbar. a volume basso l'audio è splendido alzando il volume distorce parecchio

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 19  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen