Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.88 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(478)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(478)
    • 5 Star(436)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(1)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-22 15:25:45

    Perfekte Zusatztasche als Pendler, um die Hände frei zu halten. Eignet sich bedingt auch als Rucksack beim Joggen.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-15 19:03:21

    The foldable backpack is a great and conviant idea. and as it's advertised it's a great product. one small problem is the wrinkles because of the foldable nature of it.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-15 05:36:46

    produit bien recu. il est bien fait. même si je ne lai pas encore testé

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-12 07:19:32

    Very qualitative backpack! perfect for traveling in case when another backpack might be needed! very happy with this!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-24 21:32:35

    awesome product , it is the ultralight backpack i was searching for.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    yassine

    2019-02-04 08:21:34

    good

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Ótima pelo preço

    2019-01-21 15:45:47

    Pelo custo benefício, vale bastante a pena. O único "problema" é que eu pensei que era um pouco maior, mas vou usar pela segurança que ela impõe.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Compact and functional

    2019-01-02 12:01:33

    This product is very nice. Compact, light and strong.I always wear it in my main backpack.Helped many times

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 60  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten