Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

5 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(9)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(9)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-08 03:13:16

    Excellent device for Arduino Nano! The picture can be misleading showing two adapters: in fact the buyer has to choose one.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-25 14:15:14

    Nice i recommend it to everyone Nano V3.0 Terminal Adapter AVR ATMEGA328P with NRF2401+ Expansion Interface DC Power Board for Arduino - With interface

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-29 11:35:13

    I have re-ordered the adapter with DC plug as more useful. However one image is misleading: both adapters on the same image for the same price!!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-24 13:58:16

    Exelente

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-24 09:33:06

    Impeccable, Article d'une Qualité irréprochable et Conforme à sa description, livraison parfaite et bien emballé... Bon Vendeur !..

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-17 11:40:08

    Es fenomenal para montajes rápidos. Me encantan.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-06 03:30:03

    I bought the model with NRF2401+ Expansion Interface DC Power it is a good product. Usefull and easy to use. you can get more out off a Arduino Nano

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-05 15:54:27

    Très bien et arrivé très vite

    Reacties
  1 2  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten