Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.93 van5
Schrijf een beoordeling

Topimpressies

  • good watch(20)
  • good price(7)
  • good quality(7)
  • nice watch(7)
  • Alle beoordelingen(178)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(9)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-16 12:37:36

    Lindo relógio para compor looks casuais. Comprarei mais 2 em outras cores. Lógico, a construção é simples, mas é muito charmoso e barato! Resta saber o quanto vai durar. Certamente recomendo!! (Obs.: Nenhuma taxa.)

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-05-31 12:08:51

    nice looking watch for the price..

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-21 06:43:32

    took a while to come but delighted with the quality

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Неплохие часики!

    2017-12-19 06:41:18

    Изготовлены аккуратно. Выглядят солидно. Из-за завалов на почте доставка 32 дня. По эксплуатационным качествам пока сказать ни чего не могу, звезды авансом. за эти деньги отличное приобретение!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Qualidade admirável

    2017-11-11 08:43:18

    Produto de ótima qualidade, material de construção de primeira, design e detalhes impressionantes. Ótimo custo benefício, lindo, para uso esportivo quanto social. Vieram bem embalados. Comprei 4, mas me faltou a cor café.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Absolute Spitze

    2017-07-17 12:34:49

    Für so einen kleinen Preis bekommt man eine sehr Elegante Uhr die sich sehen lassen kann. Die Uhr sieht sehr hochwertig aus. Alle funktioniert Problemlos. Ich kann die Uhr sofort weiterempfehlen.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Satisfait dans l'ensemble

    2017-04-04 09:44:54

    Le cadran est juste magnifique, les photos du site sont très fidèles au produit. Bémol pour moi, le bracelet dont la matière est assez rigide et donc pas très confortable/esthetique, il est cependant facile de trouver en magasin des bracelets sympa pour pas cher donc je recommande vivement ce produit !

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Обзор часов NORTH 6009.

    2018-02-01 12:02:24

    Посылка пришла за 59 дней но не по вине продавца. Почта России задержала. Товар выглядит отлично не к чему придраться. В оригинале выглядит лучше чем на фото. Спасибо продавцу.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    ottimo orologio

    2018-06-23 09:20:27

    orologio veramente bellissimo ben fatto sembra un orologio che costa un sacco di soldi consigliato al 100%

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Muy elegante

    2018-05-18 20:50:24

    Excelente diseño y fabricación. Correa de cuero. Estoy muy feliz con el reloj. Lo recomiendo.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 18  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen