Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.91 van5
Schrijf een beoordeling

Topimpressies

  • good product(178)
  • good value(60)
  • good quality(45)
  • easy to use(24)
  • great tool(20)
  • fast delivery(19)
  • good image(17)
  • good magnification(16)
  • solid stand(15)
  • good resolution(12)
  • Alle beoordelingen(1846)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(1846)
    • 5 Star(1735)
    • 4 Star(81)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(7)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-04 00:35:05

    started using just after 4 your initial charge. took only moments to use. easy assembly.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-02 15:44:31

    Ótimo custo benefício!! Chegou muito antes do prazo. Previsto pra chegar dia 20/09/2019 e chegou hoje, dia 02/09/2019. Testei e gostei muito do que vi!! Indico a todos!!!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-11 07:10:44

    Chegou em 11 dias e sem taxas. Muito bom.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-13 00:26:00

    Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-27 06:32:35

    Everything was ok and well packed.Thanks a lot

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-20 17:39:20

    Chegou em perfeito estado excelente qualidade de construção e de imagem. Perfeito para meus trabalhos. estou muito satisfeito.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-15 11:10:13

    parfait répond à mes attentes, très pratique à la usage (utilisé pour réaliser des soudure de modelisme.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-12 09:04:56

    Nice device. Aluminum base is very stable and there is enough space under the lens. Picture quality is ok. Adjustable brightness of led light is a nice feature. Integrated battery to operate without power supply. Power supply included but very short USB cable.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 231  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen