Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.89 van5
Schrijf een beoordeling

Topimpressies

  • great gloves(31)
  • good quality(14)
  • good price(5)
  • Alle beoordelingen(180)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(0)
    • 5 Star(0)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-15 02:43:18

    nice

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Guanto per usi sportivi

    2019-02-19 14:54:46

    Bellissimo guanto per uso estremo ..bici corsa moto , molto comodo morbido e sufficientemente caldo e ventilato ... rinforzato su palmo sulla presa . prodotto con ottimi materiali

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    ottimi

    2018-12-22 08:49:39

    guanti per motociclisti ciclisti da corsa con stampa scheletro osseo della mano ottima qualità prezzo

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Ok gloves for the price

    2017-05-15 08:17:06

    Bought for me and my girlfriend for the summer motorcycle rides. If you have L size i recommend to buy the L size.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Motorcycle gloves

    2016-11-07 09:26:34

    Very good quality materials. As advertised. My wife is very happy as it is exactly what she expected.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    loistavat hanskat

    2016-05-20 06:02:14

    aivan loistavat hansikkaat lämpimällä kelillä moottoripyörää ajaessa. hyvä pito. ei pidä tuulta mutta suojaavat hyvin lämpimällä kelillä. nämä ovat jo toiset tilaamani hanskat koska ensimmäiset meni jo käyttöön toiselle perheenjäsenelle. kiitän suuresti :)

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    very nice gloves

    2016-10-30 09:56:11

    but. i order a m size gloves for my son. i got xl size and they to big for him

    Reacties (2)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Велоперчатки

    2018-08-08 02:57:01

    Перчатки соответствуют заявленным характеристикам.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Very Good

    2016-05-24 06:52:21

    Thank you for the product

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    todella hintansa väärti!!!

    2016-05-20 06:04:47

    parhaat moottoripyöräillessä käytettävät hanskat lämpimälle kelille. en voi kuin kehua :) tulen tilaamaan toiset.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 18  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen