Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.65 van5
Schrijf een beoordeling

Topimpressies

  • good quality(15)
  • good product(14)
  • good price(7)
  • fast delivery(5)
  • poor quality(5)
  • poor product(1)
  • Alle beoordelingen(225)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(225)
    • 5 Star(178)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(4)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-16 02:10:53

    fitting was very good. build quality also good. if you check peices of other same products so highly coast. I am very happy with this product. after wearing the jacket you don't feel your wearing some heavy jacket is like a normal. u can easily ride on bike.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-28 05:39:31

    For the price is very good. I order the XL and fits goos on me (180cm and 78kg). It is very adjustable.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-02 06:26:28

    good

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-21 14:53:26

    kendi sınıfında gayet güzel bekledimedeğdi ilgilenen emeğigecen herkese teşekkürler

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-02 10:44:22

    cok guzel very nice

    Reacties (4)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Exelente producto

    2019-03-07 10:53:03

    Fresco, versátil al poder eliminar o agregas módulos de protección en la espalda, buen material, peso adecuado

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    plutot resistant en apparance

    2019-01-24 11:46:09

    assez facile pour s'en équipée mais croyant qu'il fallait prendre une taille au-dessus j'ai prix d'une taille au-dessus alors que j'avais la bonne taille

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-01-29 05:34:25

    Возможно, вы имели в виду: Все отлично , пришло целым и невредимым, только если вы носите Л то заказывайте XXL Everything is fine, it is whole and not harmful, only if you wear it, then order XXL

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 29  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen