Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.32 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(161)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(425)
    • 5 Star(393)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-05 11:39:20

    Entrega rápida, embalagem perfeita. Falta experimentar.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-18 11:36:17

    Produto excelente. Chegou antes do tempo previsto.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-14 06:22:16

    Tutto ok, funziona correttamente, grazie

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-24 12:46:04

    نفس المواصفات واصليه شكرا للبائع

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-07 10:31:30

    Merhabalar. Ürün problemsiz bir şekilde adresime teslim edildi. Ancak ürünün yanında şarj adaptörünün ve de kutu içerisinde gelmemesi tek olumsuz yönüydü diyebilirim. Sonuç itibariyle gayet memnunum. Teşekkürler Banggood. & Hello. The product was delivered to my address without any problem. However, the product's next to the charger adapter and the box did not come in the only negative aspect I can say. As a result, I am very pleased. Thanks Banggood.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Excelente como escuta. No Brasil não funciona GPS

    2017-09-05 23:41:34

    Produto veio de acordo com a compra. Excelente como escuta não funciona a função GPS no Brasil (mas comprei sabendo). Foram 7 dias até chegar no Brasil (parabéns Banggood) porém foram 50 dias úteis no total até a entrega (culpa dos Correios daqui). Recomendo o produto.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Good quality fast shipping!

    2016-08-20 02:13:20

    The package was intact. The delivery was fast, the items works as it is intended. I recommend the seller. I very satisfied. It was a very good bargain. Thank you Banggood!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Unboxing Mini A8 Banggood

    2017-09-09 15:47:29

    très bon qualité il fonction très bien j'aime ce produit car il est util pour les enfant et les grands parents

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    güzel ürün.

    2018-12-08 06:27:47

    güzel ürün . fakat 2G hat ile çalışıyormuş ve her seferinde cihaza mesaj atıp iletişim kuruluyormus bunları bilerek alın.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Mini GPS A8

    2017-07-05 18:13:20

    El tamaño del producto es pequeña pensé que era grande muy pronto hare un review del equipo

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 17  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen