Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.96 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(26)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(26)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-20 16:00:54

    V celku zajímavá nabíječka litiových a niklových článků za slušnou cenu. Krom ve videu zmíněného konstrukčního nedostatku se mi líbí a vyhovuje. Ovšem až čas ukáže jak dobrá nabíječka to vlastně je. https://youtu.be/sQx-J3zyPp4

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-19 10:10:22

    ordinato il 21 - 06 arrivato il 19 - 08 ricevuto dentro una busta di plastica nera in scatola di cartone senza alcun danno , e' arrivato con spina USA che ho velocemente sostituito. Ho provato il caricabatterie con alcune lipo 18650 e le ha caricate perfettamente. Molto soddisfatto dell'acquisto.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-07-02 06:04:34

    I have not tried it yet, but it looks great.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-24 02:04:13

    This charger is better than I expected, the smart detection of inserted battery is good, also can selected specific battery slot without difficulty, also have several function, but I think even default setting is good enough.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-03-25 00:23:25

    Very good charger, tested on Li-Ion and NiMh Batteries. Automatically set current is very low, as for me, but can be changed manually.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-03-12 12:46:03

    Rendben megérkezett. Viszonylag gyorsan. A hibajavító funkciót nem tudtam alakalmazni LI-ion akkuknál.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-03-02 06:07:13

    хотелось бы,чтобы в комплекте шёл 12- вольтовый адаптер.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-02-16 09:49:02

    awesome charger

    Reacties
  1 2 3 4  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen