Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.98 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(630)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(630)
    • 5 Star(616)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-14 15:02:56

    Odličan univerzalni merni instrument! Ja sam zaista inpresioniran, potpuno je automatizovan što maksimalno olakšava primenu. Može da meri sve štoje neophodno svakom električaru. Pogledaj fotografije

    Reacties (2)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-24 11:12:59

    ODLIČAN unimer , izuzetno lak za korišćenje, ne treba podešavati skoro ništa. Potražite predstavljanje na YouTube kanalu "ELEKTRIČAR 1" Moja iskrena i odgovorna preporuka.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-30 12:07:02

    Multimetar je dobar automatski bira opyege. Kvaliteta izrade je dobar jedino bi bilo dobro da su pipalice malo duže. Multimetar je za14 dana stigao u Crnu goru, ništa nije oštećeno, sve je kao što treba da bude. OD MENE ZASAD TOLIKO KAD GA GA DETALJNIJE ISTESTIRAM NAPISACU NASTAVAK RECENZIJE

    Reacties (2)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-30 00:58:20

    ODLIČAN unimer, potpuno automatizovan, bez ikakvih podešavanja meri, otpornost, naizmenični i jednosmerni napon. Moja iskrena preporuka, ovoga puta kupujem ga za dobrog prijatelja.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-05 00:46:47

    Ponovo ga kupujem ovoga puta kao poklon prijatelju. Znači ODLIČAN instrument. Moja preporuka.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-09 00:53:20

    ODLIČAN unimer, potpuno automatizovan, Ponovo ga kupujem, ovoga puta za servis svog bivšeg djake, jer mi se žalio da su mu majstori nekoliko unimera "spržili" zaboravivši ga na omskom području pa priključili na mrežni napon. Kod ovog unimera to se neće dogoditi. :)

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-07 12:48:51

    اسعار غير مناسبه

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-08 15:58:00

    This is a good product and very affordable and very good quality. I like it and can recommend it to others.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 79  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen