Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.94 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(1220)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(1220)
    • 5 Star(1153)
    • 4 Star(59)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Laboratorní zdroj

    2018-12-06 16:22:48

    Malý šikovný snadno přenosný,zkoušel jsem rozsvítit H3 (do auta) odebírala 5,3 A vše v pořádku nabíjel jsem malou baterii do motorky 12V 7A vše v pořádku,zdroj se po zapnutí,na chvilinku se rozběhne větráček,pak se hned vypne,zdá se mi že je to jen test funkčnosti větráčku.Zkratováním kontaktú si můžete nastavit limitaci proudu.Vše zatím funguje jak má.Děkuji Banggoog za dobrý obchod a bleskové dodání,se zaplacením malé pojistné čásky 14 dnů do České

    Reacties (3)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-03-22 13:06:08

    estou muito satisfeita

    Reacties (3)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-26 11:14:26

    Chegou bem embalado, antes do prazo, a dificuldade foi com os correios Brasileiro. Produto com caixa manual apenas, acredito que venha sem acessório. Recomendo, Satisfeito!

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-28 04:42:21

    Good product . Thanks.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-30 07:08:04

    Alimentatore stabilizzato regolabile da 0 a 30 V, e con un erogazione massima di corrente di 10A. Dimensioni piccole e molto compatte ma con prestazioni da alimentatore Pro. Misurando con il tester la misura è super precisa. Ottimo

    Reacties (2)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-30 15:50:15

    perfect. Bu fiyata bu kalite ancak banggood da olur.Cihaz küçük ve hafif.Ve bir O kadar da yüksek performanslı.30 volt 10 Amper,çok başarılı bir cihaz. transformator yok,Smps bir cihaz .

    Reacties (3)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-03 08:10:03

    Very nice variable power supply😊 really help me in my lab, Ammeter show the current consumption as the load varies! Thank you seller and Bangood as well

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-16 04:08:01

    The power supply looks nice and small, but it does not have the specified specification of the output voltage ripple. When the output voltage is 5V, the ripple is free of 240mV. With a load of 1A at the same output voltage of 5V, the ripple is already 2V! And the same output voltage and at a load of 2.5A the ripple is 2.96V !! Measured by my Rigol DS1102E calibrated oscilloscope. The recommendation not to charge this battery with a large current and to replace the capacitors on the output filter section

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 153  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten