Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.94 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(1429)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(1429)
    • 5 Star(1350)
    • 4 Star(69)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-30 13:58:43

    demorou mais chegou... produto funcionando agora só começa os trabalhos

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-03 08:10:03

    Very nice variable power supply😊 really help me in my lab, Ammeter show the current consumption as the load varies! Thank you seller and Bangood as well

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-17 17:47:48

    L'alimentatore funziona perfettamente. Viene venduto completo di cavo di alimentazione. La ventola entra in funzione solo quando serve.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-22 10:56:57

    Chegou perfeitamente como mostra na Banggood A vista interna da fonte demostra a qualidade do produto, funciona perfeitamente. Parabens Banggood, nos agradecemos por serem tão serios nos produtos que vendem.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-04 03:51:52

    Den her er super fed til mine tattoo maskiner, selv til mine permanent makeup maskiner . som det ses har jeg lavet en modificeret ledning, men den er perfekt til mit virke. den får nøjagtig den slagstyrke der er brug for, Magnum nåle, skal jo trykke en hel del nåle i huden, så der er det vigtigt med en ordentlig slagstyrke, men også til mange andre ting kan den bruges, en ting er sikkert, jeg skal have en mere, men et par numre større, denne her skulle være min prøve, og jeg er virkeligt

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-29 02:31:36

    За свои деньги отличный блок питания, достаточно точный. Приоритетная европейская доставка просто огонь - быстро и недорого. Продукт рекомендую однозначно.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-06 11:07:42

    Muito boa essa fonte, funcionando a todo vapor.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-04 11:02:46

    Alet düzgün çalışıyor. Ilk kargo kayboldu banggood sonra yeni bir tane gönderdi ücretsiz. Toplamda 6 ayda elime geçti alet.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 179  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen