Klantbeoordelingen

4.74 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(603)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(603)
    • 5 Star(512)
    • 4 Star(57)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(11)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
  • 2020-06-23 05:20:15

    Produkt dobrze wykonany. Jedynie co budzi wątpliwości to fakt że nie posiada logo producenta, które jest widoczne w ogłoszeniu. Paczka przyszła po prawie 3 tygodniach, trochę sfatygowana ,ale ok. Co do samego działania to nic nie mogę powiedzieć po za tym że wydaje jakieś dzięki i zapalają się diody LED, PiR działa. Teraz czas na testy .😁

    Reacties
  • 2020-07-07 11:48:01

    Gyors szállítás,jó minőségű áru.Kipróbáltam,de még nem élesbe.Tetszik,h nem túl hangos és nem csak napelemmel,hanem USB töltővel is működik.Remélem elzavarja a nem kívánt látogatókat.;)

    Reacties
  • PanosX
    GR
    2019-12-12 11:53:49

    Not tested yet but seems very good quality product.

    Reacties (1)
  • 2020-07-22 05:23:13

    Produkt bardzo dobrze wykonany. To już mój kolejny zakup tego produktu. Działa i sprawdza się bardzo dobrze. Polecam

    Reacties
  • 2020-06-25 14:54:17

    Por fin puedo evitar que el gato del vecino utilice mis macetas como caja de tierra.. Buena compra.

    Reacties
  • ivismad
    ES
    2019-09-29 03:40:27

    He estado probando este producto y realmente SI funciona. Cuando detecta un movimiento se enciende a modo de flash y emite un sonido que no deja acercarse a los animales. El sonido también puede ser escuchado en menos medida por las personas más jóvenes. Recomiendo este producto.

    Reacties
  • MG151
    SK
    2020-04-22 03:18:50

    Repeller came after 22 days since ordered, what is quite good nowadays. Battlefield were installed already, I just switch it on and it works. I wonder for results.

    Reacties
  • 2019-11-22 11:03:56

    Zelo dober odganjanje živali

    Reacties
  • george
    CY
    2019-09-30 13:37:58

    Thaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

    Reacties
  • george
    CY
    2019-10-30 08:32:06

    Thanksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

    Reacties
Show:

    Go to page

    Go

    Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$8.99
    • US$19.99
    • US$11.65
    • US$26.96
    • US$40.57
    • US$15.99
    • US$6.29
    • US$10.43
    • US$15.49
    • US$11.55
    • US$27.99
    • US$28.99
    • US$16.99
    • US$4.72
    • US$14.69
    • US$5.99
    • US$50.99