Verzenden naar United Kingdom , USD
Kies een categorie

Klantbeoordelingen

4.91 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(79)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(79)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    very good

    2019-01-26 07:12:04

    very good product. it comes with built-in battery, built-in attenuator. it is really small and you can bring it everywhere.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-17 07:17:00

    Extremadamente últil para comparar antenas de una emisora de radio y de transmisores de vídeo o para saber si un transmisor está emitiendo a la potencia que debe o está en mal estado.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-08 01:01:47

    Very helpful for FPV. Precise. Calibrated. Useful.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-04 10:42:48

    super zum Ablesen zwar etwas teurer aber kann ich jedem empfehlen

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    immersionRC power meter

    2019-03-08 14:06:14

    Oggetto assolutamente originale, ben fatto e molto utile. Peccato che nel mio caso, la spedizione ha avuto tempi lunghi.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Preciso

    2019-02-28 16:12:03

    Excelente equipamento para encontrar a maior potência dos equipamentos transmissores de RF de 2.4 a 5.8 GHz. Permite aferir a potência nominal dos transmissores.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-02-16 23:17:00

    Excelente aparelho, com ele consigo explorar o melhor canal do meu transmissor de vídeo. Tornando meu voo com mais qualidade.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    immersionrc misuratore

    2019-02-04 11:46:30

    Ottimo prodotto molto utile per chi pratica fpv per fare le varie misurazioni

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten