Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.93 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(271)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(206)
    • 5 Star(198)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-04 19:24:31

    buen esc probado con lipo a 2s y motor 540 con 3s lipo no creo que soporte. pero muy bueno si se usa en 2s

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-19 12:59:33

    I used direct shipping, it was really fast shipping. I have no chance of testing this ESC yet, waiting for other upgrading components to arrive.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-17 05:08:42

    geliefert wie bestellt. einbau folgt

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-26 17:33:27

    Muito bom, como anunciado, com BEC 5V 2A.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-07-19 23:30:13

    tutto ok da provare. ma e ben fatto..

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-22 03:26:10

    товар заказал 05.07. пришёл 22.08 .упаковано отлично.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-16 03:17:25

    great esc very durable and also looks very nice, i realy recommend it on this price it's unbeatable.. go for it

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-07-21 10:54:12

    un esc mas bien para el uso de motores 380 o para barcos. ya que en motores 540 rc escala 1/10 con pila 2s se queman.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-01 18:09:06

    Works great and easy set up. Plug it in to power disconnect motor and go full throttle for a second then neutral then reverse

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-29 03:29:16

    Хороший бюджетный вариант для не большого тюнинга модели.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 28  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen