Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.4 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(10)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(10)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    IP camera

    2018-12-29 03:52:20

    this camera is not work the Ethernet slot is one light work another light not work Ethernet slot cable is damage and camera box haven't serial number of device ID without serial number of device ID can't connect please send me my money back to my account of send me another ip camera

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    goed beeld ook nachtzicht.

    2018-07-26 04:57:51

    even configureren met de meegeleverde software. Heeft niet zoveel instellingen als een duurder merk maar wordt ook herkend door mijn Synology Disk station.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    camera ip

    2018-06-05 05:12:52

    goeie camera voor een leuke prijs

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    All OK!

    2018-05-15 05:38:25

    All OK!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    good product

    2018-04-11 01:57:41

    good product and i like

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    can't connect

    2018-02-22 10:03:33

    Please tell me how I connect because I cannot find the serial number for connection with xmeye mobile app????

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    very good product under this price range

    2018-01-01 22:30:18

    when i received the item there is only camera with box there is nothing more than that. no manual, no screws, infect cap of RJ45 connector was not there. but the camera quality is very good

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    BUENA IMAGEN

    2017-11-13 12:10:02

    Realmente asombra ver la calidad de imagen que puede obtener esta camara muy buena y facil deconfigurar

    Reacties
  1 2  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen