Klantbeoordelingen

4.9 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(86)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(86)
    • 5 Star(78)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
  • mali43
    TR
    2020-02-09 00:56:45

    ürün yaklaşık 20 günde elime geçti. 25 tl gümrük vergisi ödedim. gümrük sigortası yatırmıştım banggood dan iade talep ettim. iade edeceklerinden eminim. ürün bir avuçtan biraz büyük. kumandası airmouse özelliğinde değil cihazi görmediğinde algılamıyor. belkide alışık olmadığım icin nette gezinirken zorlanıyorum. tv kumandası ile de kontrol edebiliyorum. klavyesi olan farklı bir kumanda alarak daha verimli kullanabilecegime ınanıyorum.

    Reacties (2)
  • Johnex
    SE
    2020-01-21 09:45:52

    Great box, recommended. Can handle anything you throw at it, even higher end games. For PUBG I would say wait for a more powerful box, this one works fine but not at the mobile phone level yet. The time in the front of the box is very dim, hard to see cos of the blue color.

    Reacties
  • erol 46
    TR
    2020-03-30 05:52:03

    herkese tavsiye ederim cekinmeden alin alirken stok durumuna dikkat edin uzun beklemeyin 18 gunde geldi tessekkur ederim thank you bannggooddď

    Reacties (1)
  • 2020-02-20 06:41:00

    teslim aldım, az bi zaman gecikme olsada önemli değil, henüz kurmadım daha sonra kontrol edeceğim

    Reacties (1)
  • dragk
    GR
    2020-02-05 02:54:47

    Very fast delivery, At first point of view is as described. I will come back when I try it. Thank you Banggood.

    Reacties
  • 2020-08-01 11:59:46

    22 days in total to Greece including weekends.Fast delivery.Tv box as described. Έκανε 22 ημέρες σύνολο με τα ΣΚ να έρθει.Το μπουκάλι τα σπαει.Με έναν ανεμιστήρα δεν θα ανεβάζει τόσο θερμοκρασία.

    Reacties
  • 2020-05-18 14:27:17

    The product meets expectations. Matches the description. It is perfectly controlled by a wireless mouse. Relatively fast delivery (22 days). I recommend the seller. I recommend the seller.

    Reacties
  • 2020-04-03 07:58:59

    Ürün kargoya verildikten 20gün sonra elime ulaştı. 27₺ gümrük vergisi ödedim. Tahminimden daha iyi çıktı. gayet hızlı ve kullanışlı. Herkese tavsiye ederim. Teşekkürler Banggood :)

    Reacties
  • todorl
    HU
    2020-08-05 03:04:23

    Good Product! Easy to use, small, simple. Fast enough for the price.

    Reacties
  • 2020-06-22 08:35:55

    good android TV box

    Reacties
Show:

    Go to page

    Go

    Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

    recommendation for you
    • US$51.99
    • US$39.99
    • US$36.99
    • US$39.99
    • US$12.99
    • US$40.99
    • US$16.99
    • US$44.99
    • US$46.99
    • US$51.99
    • US$38.99
    • US$33.99
    • US$37.99
    • US$45.99
    • US$37.99
    • US$179.99
    • US$59.99
    • US$138.99