Klantbeoordelingen

4.91 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(3530)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(3530)
    • 5 Star(3208)
    • 4 Star(312)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
  • 2019-11-06 23:55:47

    Ürünü Türkiye den aldım ve yaklaşık 20 günde geldi. Gümrük vergisi 24.66 TL ödedim. gümrük sigortası yaptırarak almıştım. henüz geri ödeme alamadım. alacak olanlar için ürün çok güzel ve kullanımı hızlı. biraz fazla ısınıyor ama şimdilik sorun çıkarmıyor. yanında Air kumanda ile aldım. tavsiye ederim. üzerinde kodi yüklü geliyor. sadece turkvod u eklemeniz yeterli. fiyat olarak TR ye göre çok hesaplı. mi box almak yerine bunu tavsiye ederim.

    Reacties (40)
  • 2020-02-28 11:21:44

    11 GÜNDE ELİME ULAŞTI HARİKA BİR CİHAZ BUNDAN SONRA ALIŞ VERİŞ ADRESİM BANGGOOD HİÇ BİR OLUMSUZLUK YAŞAMADIM GÜMRÜĞE TAKILMA OLMADI 26 TL GÜMRÜK ÜCRETİ ALINDI KARGOM SİGORTALIYDI PARASINI GERİ İADE ALACAĞIM 4K DESTEKLİYOR TAFSİYE EDERİM ARKADAŞLAR. SEVİYORUM SENİ BANGGOOD.🤗🤗

    Reacties (7)
  • ibrahim
    TR
    2019-12-03 02:37:16

    Ürünü türkiye den aldım. 22 günde elime ulaştı. 24.77 tl gümrük vergisi ödedim. Kullanımında veya görüntü kalitesinde sıkıntı yaşamadım. Gayet başarılı bir ürün. Tüplü tv de sıkıntısız kullana biliyorum. Kodi uygulamasına türkvodu kurarken biraz zorladım sadece ama onu da hallettim. Sonuç olarak cihazdan memnunum ve alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

    Reacties (6)
  • mrcla
    RO
    2020-02-17 08:18:00

    I have received my package today by DHL partner. The product is exactly as described, smaller than I thought. The HDMI cable is a little short for my needs, but I used other cable. Now I expect an i8 wireless keyboard; till then I tested the box with an ordinary keyboard and mouse and they are both working perfectly! TV box is easy to configure and install. I recommend this!!

    Reacties
  • 2020-01-04 10:24:01

    Muhteşem. Menüler hızlı, görüntü net, fiyat uygun. Herşey için teşekkür ederim. 15 günde izmite geldi çok hızlı. Vergi çıktı 25.28 TL. Sigorta yaptırmıştım ödediğimi geri alacam. Tavsiye ederim.

    Reacties (8)
  • 2019-12-08 13:22:33

    kutu deforme olmus vaziyette geldi. ama ici saglam gibi. kurulum yapilmisti.kumanda daha kaliteli olsa iyi olurdu.youtube performansi görüntü netligi superdi. cok memmun kaldım.chrome sayfa yukleme iyi. herhangi bir siteden film izlemeyi hemen. aciyor. rootsuz. google playde pubg yoktu.cok kullanamadim . ancak 3 saate acik YouTube den biseyler izledim. isinma var ama bahsedildigi gibi degil. laptop isinmasi kadardi.uzun sureli kullanim saglar mi bilmiyorum ancak kisa sureli incelemem bana guven

    Reacties
  • 2019-11-11 07:15:48

    Ürün 24 günde elime ulaştı Gümrük vergisi 25 TL ödedim.. Gümrükten 14 güne geldi ptt sayesinde. Ürün gayet güzel ve sıkıntısız Android telefon gibi kullanabilirsiniz, kesinlikle öneriyorum.

    Reacties (6)
  • Venkat
    IN
    2019-10-23 07:49:29

    Received the product in 2 weeks from China to India (Chennai). Got it for Rs. 2.7K The product box looks bit old.The polythene wrapper is off and looks already handled. Pros: 1. The performance is good. No sluggish experience. 2. The remote air mouse works well. 3. Able to install Desi TV apps and other general apps from playstore and apks. 4. Volume control is good, the UI looks like Mobile Interface. 5. Rs. 2.7K is not bad for this configuration. Cons: 1. The Power off button on Remote turns

    Reacties (1)
  • 2019-10-01 23:11:29

    Firstly, at this price (2300/-) 4GB Ram and 64 GB it's a amazing deal. Recieved in time (15 Working Days) as Banggoods told. Reached safely with Registered India Post so any thoughts of receiving the items, Yes you can trust. Buildup quality is just okay but the appearance and Working is awesome. I installed Playstore, Hotstar, Amazon Prime, Jio TV and these are working well. Zee Tv app is not working. If you are searching the cheapest way to convert your TV from normal to Android based smart

    Reacties
  • Softcab
    IN
    2019-11-16 10:37:26

    Perfect Device, Glad with its performance, Thank you Banggood. Keeps promise and delivers successfully. I am satisfied with the performance. Its too good.

    Reacties (3)
Show:

    Go to page

    Go

    Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$37.99
    • US$28.99
    • US$51.99
    • US$39.99
    • US$46.99
    • US$12.99
    • US$69.99
    • US$39.99
    • US$24.99
    • US$38.99
    • US$47.99
    • US$49.99
    • US$219.99
    • US$39.99
    • US$39.99
    • US$36.99
    • US$94.00