Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.96 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(273)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(0)
    • 5 Star(0)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-05-28 05:58:37

    Perfekt. Sehr gutes Garn zum Leder nähen.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Waxed thread

    2019-02-04 11:22:23

    The product is same as described and shown on pictures. It's suitable for sewing of thin leather and creating of bracelets for example. I may order again.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-03-29 04:02:14

    товар упакован хорошо и соответствует описанию. доставка до Москвы (до двери) - 23 дня. рекомендую.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Fil ciré

    2018-10-29 07:13:23

    Super fil , extrêmement solide avec des couleurs de première qualité , le Top du Fil , Parfait et à ce prix je vais en reprendre c'est sur !

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Excelente calidad

    2018-08-14 20:04:17

    Muy resistentes y hermosos colores. Gracias Banggood.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Вощёная нить.

    2018-03-17 00:15:30

    Отличное качество хорошая упаковка. Дошло за 15 мес. до Киргизстана.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Woskowana nić

    2018-11-29 12:12:29

    Produkt zgodny z opisem. Dobrze zapakowany. Polecam

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Linha encerada

    2018-11-19 12:24:18

    Linha forte, comprei em muito bom preço. Boa compra.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Waxed thread for all wet craft applications

    2017-10-10 18:58:15

    Thread was well packaged and looks like strong enough for crafts it will be used for. Plan in advance, for non priority delivery 20 day transit seems ok

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Very good waxed thread

    2018-12-24 15:40:24

    Very satisfied with this waxed thread; bought it during a special promotion to test it, and I'm happy I did.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 28  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen