Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.88 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(8)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(8)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-29 01:49:11

    awesome looking

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Nice color, but

    2018-09-12 00:15:43

    Quality looks good, however after one month on an XC MTB, the screw came loose. I just realized this, when took this photo. you definitely need thread lock or any kind of super glue, before install.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Muito bom!

    2018-01-15 09:37:26

    Encaixa perfeitamente! Link do review: https://www.youtube.com/watch?v=VlvfL8FAyo4&t=31s

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Fits nicely

    2017-11-15 12:10:22

    It replaces the plastic original and goes well, Alen key so does not need the special Shimano tool

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Material de buena qualidad

    2017-11-02 15:46:49

    Se adapta bien a un pedalier shimano deore

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Nice quality

    2017-11-02 09:18:10

    It fits prefectly my bike and replaces the crapy plastic one good details and finish product love it for the price

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    top quality very nice

    2017-10-28 03:18:04

    I try this out with the Shimano deore system 2017 and it fit super good for the bike easy to adapt and to change.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Bonne qualité et belle couleur !

    2017-09-07 09:59:00

    Rien a dire c'est nickel sauf que ça ne va pas sur mon vélo , mais c'est entièrement de ma faute car je n'ai pas fait attention a la compatibilité. Pas grave je viens de commander une paire qui cette fois-ci devrait aller sur mon vélo !

    Reacties (1)
  1  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen