Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.93 van5
Schrijf een beoordeling

Topimpressies

  • good product(170)
  • good quality(50)
  • good price(41)
  • fast delivery(34)
  • fast shipping(25)
  • easy to use(11)
  • Alle beoordelingen(2367)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(2367)
    • 5 Star(2245)
    • 4 Star(90)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(11)
    • 1 Star(2)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-11 22:33:01

    Great to have this cable for my FlySky I6X. Now I can use this controller as a joystick with the drone simulator. Also I was able to install new firmware.

    Reacties (2)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Works perfect

    2019-03-16 05:18:27

    Description is correct. The cable works perfect and it's ONLY for firmware update, NOT for simulator connection, so be aware of that.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-28 08:53:56

    good

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-16 09:29:02

    ..

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-15 12:23:30

    bien reçu, conforme à la description mais je n’ai pas encore testé le flash du firmware à suivre...

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-09 05:20:07

    The product looks a bit chunky, but gets the job done. Updating the firmware of my transmitter soon!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-02 21:46:36

    Took my FlySky FS-I6 from 6 channel to 10 channel with a super quick and simple firmware update. Worked perfect!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-29 03:17:11

    Muy bien el artículo, entragado en tiempo

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 296  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten