Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.93 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(43)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(8)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-15 02:40:11

    awesome

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    the best grip!

    2016-09-21 18:41:20

    I like the comfort and the way is visually beautiful on the bike!!!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Bicycle MTB BMX Road Mountain Bike Soft Rubber Handlebar grip

    2017-12-03 04:51:35

    Grips arrived in good condition and are a good value

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Light And Bright

    2017-08-25 08:53:34

    Good colour and lightweight

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Manopole blu

    2016-06-12 05:51:57

    Molto belle in gomma sembrano ben fatte e comode, forse un po linghe

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Belle manopole

    2017-11-10 15:58:04

    Ottima fattura, il rosso che ho preso non è molto vivace, ma a questo prezzo non si può pretendere la luna. Non hanno nemmeno quel frequente ed insopportabile odore di gomma di tanti oggetti low cost

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Грипсы на руль

    2016-07-08 07:07:31

    Ручки отличные. Яркие как на фото. Подошли отлично на детский велосипед. Дошли до Петербурга за две недели. Спасибо.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    a

    2017-04-06 21:56:02

    the goods have been received well. low price and quality is quite satisfactory thanks banggod,will definitely buy from you again!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    soft grips

    2017-02-12 02:45:47

    the sun faded my red ones i bought so now they are pink.my new ones are now black.they are good replacement grips.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    bmx vélo de montagnede la route caoutchouc

    2016-02-27 05:35:53

    Produit le qualité,et facile à mettre en place,mais ne pas oublier de talquer intérieur des poignées pour faciliter le montage.

    Reacties
  1 2 3 4 5  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen