Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.94 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(17)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(10)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-25 04:45:20

    just received, looks good.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-09 09:39:07

    Works perfect! Realtime monitoring of engine, error code, etc.. I recommend this product and seller.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    ayni urun

    2019-03-14 13:41:30

    birebir resimdeki urunle ayni iyi satici

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-06 07:56:58

    Works perfect! Probably tested at 3 cars and without problem. I recommend this seller and product.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-13 11:37:34

    Works perfect. reading/clearing error codes, realtime monitoring.. all very good! I recommended.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-24 10:34:00

    Works fine, great valeu for money.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-16 12:02:21

    working very well

    Reacties
  • ama
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-16 06:18:44

    OTIMO PRODUTO CHEGOU TUDO CERTINHO FUNCIONOU RECOMENDO A TODOS OBRIGADO

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-17 14:06:37

    Es gibt einige iOS Apps nicht nur die angegebene App. Was etwas problematisch ist: Der OBD2 Stecker baut ein eigenes WLAN auf das funktionier auch sehr gut. Soll der Stecker aber während der Fahrt benutzt werden, dann kann kein andere App benutzt werden die das Internet benutzt, da das iPhone denkt die Internetverbindung besteht über WLAN. Ich habe wenigstens eine Einstellung gefunden die das Problem umgeht.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-12 12:23:33

    Articolo ben costruito. Basta collegarlo ed è subito attivo. Provato con sia con PC tramite wi-fi che con smartphone android, con diverse app tramite wi-fi e Bluetooth. ha sempre funzionato egregiamente

    Reacties
  1 2  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen