Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.37 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(115)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(115)
    • 5 Star(77)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(6)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-13 06:00:44

    Relògio muito bom! Totalmente funcional. Usando para receber glicemias do Nightscout via Xdrip. Unico defeito: parafusos sa pulseira cairam agora me encontro com dificuldade para achar tal parafuso .

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-27 06:03:11

    I love using the product

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-31 06:45:32

    Ontem já chega ótimo top 😎

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-18 11:27:19

    Very fast shipping. Thanks seller.very good product.I bought it for my daughter tb 1 and works very good with miaomiao/xdrip/nightscout.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-03 00:06:35

    That watch finow q1 pro was beautiful!!!! but I can not sacrifice on delivery timing !!! and when that product I can bought that time it has no charge !!!!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-15 00:12:02

    Zasilka dorazila vporadku, bohuzel hodinky nejsou to, co jsem od nich cekal. Pedometer nefunguje, mereni krevniho tlaku a pulsu neni ani blizko skutecnosti. Psani na telefonu je male, kdyz ho zvetsim, nelze pak zadat PIN SIM karty.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-05 01:43:48

    awesome excellent , services, every problem is solved ,every query solved in a respectable manner

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-21 04:02:14

    thanks, good gadget, good service

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 15  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen